Appartementen Vakantie Grevelingen Bruinisse

Heerlijk

zitten in het zonnetje

De appartementen

Er zijn drie appartementen waar u uit kunt kiezen. De een wat comfortabeler dan de ander, maar ieder uniek en een heerlijke plek voor een aangenaam verblijf. Elke appartement heeft een eigen naam: Archipel, Veermansplaat en Mosselbank. Ze hebben ieder hun eigen interieur en uitzicht. Elk appartement heeft gratis WiFi.

Archipel

home_36_archipel_10_vakantiegrevelingen

Jachthavenweg 36 – Appartement “Archipel” 2/4 personen. In dit, op de eerste verdieping gelegen, gezellige appartement, kijkt u zowel vanuit de woonkamer, als vanuit uw luie stoel op het balkon, op de jachthaven en het Grevelingenmeer uit.

Veermansplaat

Jachthavenweg 37 – appartement “Veermansplaat” 2/4 personen. In dit, op de eerste verdieping gelegen, knusse appartement, kijkt u zowel vanuit de woonkamer, als vanuit uw luie stoel op het balkon, op de jachthaven en het Grevelingenmeer uit.

Mosselbank

Jachthavenweg 46 – Appartement ‘’Mosselbank’’ 2/3 pers. In dit in 2015 vernieuwde, op de eerste verdieping gelegen, zonnige appartement met 1 slaapkamer, kijkt u zowel vanuit uw eettafelstoel, als vanuit uw luie terrasstoel uit over de jachthaven en het Grevelingen meer.

Wilt u meer weten? Bel gerust of stuur een bericht