Strand Vakantie Grevelingen

Strand of strandje

U mag het zeggen

Omgeving en uitjes

Bruinisse is een dorp omgeven door de Oosterschelde en de het Grevelingenmeer. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van Europa met een oppervlakte van 13.800 ha waarvan 4000 ha maar 1,5 diep is.
Huur een motorsloep en bezoek een van de vele eilanden. Zoals de Waterkampioen ooit schreef “ga een uurtje voor anker en je waant je op de Stille Zuidzee” In de Grevelingen rijpen de Oesters en in de Oosterschelde groeien de mossels waar Bruinisse zo om bekend staat. Bezoek de Brusse mosseldagen en u bent verkocht.
Het pittoreske centrum is de rust zelve maar niet als er wat te vieren valt, want dan laten de vissers een andere kant van BRU zien. Uw appartement biedt u rust wanneer u dat wilt of actie als u lekker bent uitgerust van uw drukke dagelijkse bezigheden. Geen drukke toestanden, zoals dat meestal het geval is op de grotere vakantieparken. HET KAN WEL MAAR HET HOEFT NIET!

Activiteiten

Sport, cultuur, zee, strand, bos… Zeeland heeft alles wat je hartje begeert, en dat alles in de buurt. In nog geen 30 minuten per auto of bus van Bruinisse naar Rotterdam, Vlissingen 25 minuten, het gezellige Zierikzee 10 minuten, Middelburg 20 minuten, Renesse, Haamstede en Ouddorp 20 minuten. In 45 minuten naar Antwerpen.

Maar letterlijk om de hoek liggen de mooiste wandel en fietsroutes en er is nog veel meer te doen en beleven in de directe omgeving van uw mooie vakantie-appartement:
Vissen binnen 50 m.
Bowlen 200 m.
Golfen 2 km.
Fietsverhuur 200 m.
Waterskien 400 m.
Zeilschool 400 m.

Interessante websites

In de omgeving van onze appartementen is genoeg te doen! Hieronder kunt u wat ideeën opdoen om te gaan ondernemen terwijl u op vakantie bent in het prachtige Zeeland.